top of page

Giveaway como ganhar: Saiba como participar e ganhar sorteios online



Sorteio nece qalib olmaq olar? 7 faydali meslehet




Siz de sosial mediada giveawaylere qatilmaqdan xoslanirsiniz? Pulsuz mehsullar, xidmetler ve ya tecrubeler qazanmaq sizin ucun cazibedar deyilmi? Eger belese, bu meqalede sizin ucun giveaway-da qalib olmaq ucun bazi faydali meslehetler paylasacagiq.


Oferta nedir?




Giveaway, social mediada bir veya bir nece istifadecinin pulsuz bir sey qazanmasi ucun teskil edilen bir cesit yarismadir. Giveawaylerde istirakcilerden adet-enen bir postu beyenmek, dostlarini tag etmek, hesabi izlemek ve ya baska bir emeliyyat etmek teleb olunur. Sonra, tesadufi bir usulle bir veya bir nece qalib secilir ve onlara hediyeler verilir.




giveaway nece qalib olmaq olar



Sorteio em faydalari




Giveawayler hem istirakciler hem de teskilatcilar ucun faydali ola biler. Istirakciler ucun giveawayler pulsuz ve maraqli bir yoldur ki, sevdikleri brendlere yaxinlasa ve onlarin mehsullarini sinaya bilerler. Teskilatcilar ucun ise giveawayler brend seshini artirmaq, sosial mediada coxlu izleyici toplamaq, mehsul tanitimi etmek ve musteriloyaligini yukseltmek ucun muxtelif bir marketinq vasitesidir.


Sorteio de novelas




Giveawaylerin novleri cesitli ola biler. Meselen, giveawayde verilen hediyye mehsul, xidmet, pul, kart, sertifikat ve ya tecrube ola biler. Giveaway de istenilen emeliyyat da ferqli ola biler. Meselen, postu beyenmek, dostlari tag etmek, hesabi izlemek, suala cavab vermek, sekilleri paylasmak ve saire.


Giveaway-da qalib olmaq ucun 7 meses




Giveawaylerde sansiniz coxlu olsa da, her zaman qalib olmaq mumkun deyil. Bu sebebden sizin giveaway-da qalib olmaq sansinizi artirmaq ucun bazi meslehetlere ehtiyac duz bilersiniz. Bu meslehetler asagidakilardir:


1. Hedefinizi bilin


Giveawaylere qatilmaqdan evvel, sizin hedefinizin ne oldugunu bilmeniz vacibdir. Siz nece bir hediyye qazanmaq isteyirsiniz? Sizin maraginiz olan brendlerin ve ya mehsullarin giveawaylerini axtarmaq daha mantiklidir.Bu sekilde, siz hem vaxtinizi hem de enerjinizi daha effektiv istifade ede bilersiniz.


2. Qaydalara riayet edin




Sua oferta em ozune xas qaydalari ola biler. Bu qaydalara riayet etmek sizin giveawayde istirak etme haqqinizi tesdiqleyir. Qaydalara riayet etmeyen istirakcilerin girisleri legv edile biler. Bu sebebden, giveaway postunun altinda qeyd edilen qaydalari diqqetle oxuyun ve onlara uygun hereket edin.


3. Dostlarinizi tag edin




Coxlu giveawaylerde istirakcilerden dostlarini tag etmeleri teleb olunur. Bu, giveawayin daha cox insana catmasina ve teskilatcinin izleyici sayinin artmasina komek edir. Siz de dostlarinizi tag ederek giveawayde sansinizi artira bilersiniz. Amma tag etdiyiniz dostlarin giveawaye maragi olan ve ya sizinle eyni hedefi paylasan insanlar olmasina fikir verin. Aksi halda, dostlariniz sizi spam etmekle ittiham ede biler.


4. Sosial mediada aktiv olun




Giveawaylerde qalib olmaq ucun sosial mediada aktiv olmaq da vacibdir. Siz teskilatcinin hesabini izlemekle yana, onun postlarina reaksiya gostermek, sekilleri beyenmek, riyaziyyatli sekilde komment yazmaq ve ya paylasmaginiz da xeyirli ola biler. Mas, teskilatcinin sizi fark etmesine ve sizin giveawaye olan maraginizi gostermesine komek ede biler.


5. Xususi hashtag istifade edin




Bazi giveawaylerde istirakcilerden xususi bir hashtag istifade etmeleri teleb olunur. Bu hashtag giveawayi axtarmaq ve izlemek ucun asandir. Siz de bu hashtagi istifade ederek giveawaye bagli xeberleri takip ede bilersiniz. Hemcinin, bu hashtagi oz postlarinizda da istifade ederek giveawaye daha cox diqqet cekmeye calisa bilersiniz.


6. Bonus girislerden istifade edin




Bazi giveawaylerde istirakciler ucun bonus giris imkanlari verilir. Meselen, teskilatcinin diger sosial media hesablarini izlemek, email abunesi olmaq, anket doldurmaq ve saire kimi emeliyyatlarla siz bonus giris qazana bilersiniz. Bu girisler sizin sansinizi artirmaq ucun cox faydali ola biler.Bu sebebden, bônus giris imkanlari varsa onlardan istifade etmekden geri durmayin.


7. Coxlu giveawaylere qatilin




Son olaraq, siz coxlu giveawaylere qatilmaqla da sansinizi artira bilersiniz. Ne qeder cox giveawaye qatilsaniz, sansiniz o qeder yukselir. Amma bu demek deyil ki, seu hansisa bir giveawaye qatilasin. Yuxarida dediyimiz kimi, hedefiniz olan ve marag duydugunuz giveawayleri secmek daha yaxsidir.


Giveaway-da qalib olmaq ucun en yaxsi platformlar




Sosial mediada coxlu platformda giveawayler teskil edilir. Amma her platformun ozune xas xususiyyetleri ve avantajlari var. Bu sebebden, sizin giveaway-da qalib olmaq ucun en yaxsi platformlari bilmek vacibdir. Bu platformlar asagidakilardir:


Instagram




Instagram, social mediada en cox giveaway teskil edilen platformlardan biridir. Instagramda giveawaylere qatilmaq ucun adet-enen bir postu beyenmek, dostlarinizi tag etmek ve teskilatcinin hesabini izlemek kifayetdir. Instagramda giveawaylerin coxlu olmasi sizin sansinizi artirir. Hemcinin, Instagramda giveawayleri axtarmaq ve izlemek ucun xususi hashtagler istifade edile biler.


Facebook




Facebook da giveawayler ucun popular bir platformdur. Facebookda giveawaylere qatilmaq ucun adet-enen bir postu beyenmek, dostlarinizi tag etmek ve teskilatcinin sehifesini izlemek kifayetdir. Facebookda giveawayler hem ferdi hesablar hem de qruplar vasitesile teskil edile biler. Bu da sizin daha cox secim imkani verir. Hemcinin, Facebookda giveawayleri axtarmaq ve izlemek ucun xususi sehifeler ve qruplar yaradila biler.


Twitter




Twitter de giveawayler ucun maraqli bir platformdur. Twitterda giveawaylere qatilmaq ucun adet-enen bir tweeti retweet etmek, menção dostlarinizi etmek ve teskilatcinin hesabini izlemek kifayetdir. Twitterda giveawayler hem ferdi hesablar hem de brend hesablar vasitesile teskil edile biler. Bu da sizin daha cox marag duydugunuz brendlere yaxinlasmaq imkanini verir.Hemcinin, Twitterda giveawayleri axtarmaq ve izlemek ucun xususi hashtagler istifade edile biler.


xulase




Bu meqalede siz giveaway nece qalib olmaq olar haqqinda bilmek istediyiniz her seyi oyrendiniz. Siz giveaway nedir, onun faydalari ve novleri nelerdir, giveaway-da qalib olmaq ucun 7 faydali meslehet nelerdir ve giveaway-da qalib olmaq ucun en yaxsi platformlar nelerdir haqqinda melumat elde etdiniz. Bu melumatlara esaslanaraq, siz de sosial mediada giveawaylere qatilmaqdan zovqlene bilersiniz.


Perguntas frequentes




Bu hissede sizin giveaway nece qalib olmaq olar haqqinda ehtimal edeceyiniz bazi suallara cavab verirem.


Q: Giveawaylerde sansimi artirmaq ucun ne etmeliyem?




A: Giveawaylerde sansinizi artirmaq ucun asagidakilari etmelisiniz:


  • Ele define olan ve marag duydugunuz giveawayleri secin.



  • Qaydalara riayet edin.



  • Dostlarinizi tag edin.



  • Sosial mediada aktiv olun.



  • Xususi hashtag istifade edin.



  • Bonus girislerden istifade edin.



  • Coxlu giveawaylere qatilin.



Q: Giveawaylerde aldatmaca ola biler?




A: Giveawaylerde aldatmaca ola biler. Bazi teskilatcilar gercek hediyye vermeyerek istirakcileri aldatmaga calisa biler. Bu sebebden, giveawaylere qatilarken dikkatli olmalisiniz. Teskilatcinin hesabini yoxlayin, onun nece izleyicisi var, onun postlari nece reaksiya alir, onun diger sosial media hesablari varmi kimi suallara cavab tapmaga calisin. Eger teskilatci sizi hediyyeni almaq ucun pul isteyirse veya baska bir sey teleb etse, bu aldatmaca oldugunu gostere biler. Bu kimi hallarda, giveawayden uzaq durun ve teskilatcini sikayet edin.


Q: Giveawaylerde qalib olmaq sansim ne qederdir?




R: Giveawaylerde qalib olmaq sansiniz coxlu amilere baglidir. Meselen, giveawayin nece istirakcisi var, giveawayin nece qalibi var, giveawayin nece vaxt davam edir, sizin nece girisiniz var kimi amiller sizin sansinizi tesirleye biler. Umumiyyetle, giveawaylerde qalib olmaq sansiniz cox yuksel deyil. Amma bu demek deyil ki, imkansizdir.Siz yuxarida verdiyimiz meslehetlere uyaraq sansinizi artira bilersiniz.


Q: Giveawaylerde vergi odeyirikmi?




R: Giveawaylerde vergi odeyib-odeymeyeceyiniz sizin yasadiginiz olkenin ve ya eyaletin qanunlarina baglidir. Bazi olke ve ya eyaletlerde giveawayden qazanilan hediyyeler vergiye cekilir. Bu sebebden, giveawayden qazanmadan evvel vergi haqqinda melumat almalisiniz. Eger vergi odeyecekseniz, hediyyenin deyerinin vergini odeymeye deyer olub-olmadigini hesablamalisiniz.


Q: Giveawaylere qatilmaq ucun nece vaxt ayirmaliyam?




R: Giveawaylere qatilmaq ucun nece vaxt ayirdiginiz sizin oz seciminizdir. Siz istediyiniz qeder giveawaylere qatila bilersiniz. Amma bu vaxti muxtelif bir sekilde deyerlendirmek mumkundur. Meselen, siz giveawaylere qatilmaq ucun gunluk 15-30 deqiqe ayira bilersiniz. Bu vaxt erzinde siz marag duydugunuz giveawayleri axtarib, onlara qatila bilersiniz. Bu sekilde, siz hem vaxtinizi hem de enerjinizi effektiv istifade etmis olursunuz. 0517a86e26


0 views0 comments

Recent Posts

See All

vlad. e. niki

Vlad e Niki: o fenômeno pré-escolar global no YouTube Se você tem uma criança em idade pré-escolar em casa, é provável que já tenha ouvido falar de Vlad e Niki, os dois irmãos que estrelam um dos cana

bottom of page